Gods Golden Acre 2

Posted from KwaZulu-Natal, South Africa.

boek HeatherWe zijn hartelijk ontvangen en dezelfde avond nog door Heather Reynolds uitgenodigd met elkaar te eten. Een vrouw vol verhalen en ideeën. Het werk van Heather is indrukwekkend en bijzonder. In het boek: “God’s Golden Acre door Dale le Vack” wordt haar leven en werk beschreven. Het boek is in Nederland te verkrijgen en ook vertaald in het Nederlands. ISBN 9789462540439

“Het HIV virus is uniek en verwoestend en raakt de seksueel actieve leden van de maatschappij, 16 tot 50 jaar. Dit zijn de mensen die inkomen genereren, en ze laten de meest kwetsbare leden van onze maatschappij achter, de ouderen en hele jongen. Er is niemand meer om de rondavels te repareren of de tuinen te verzorgen, of de familie financieel te onderhouden.”

In de jaren ’70/’80 was het AIDS-virus een pandemie, een ramp. Heather heeft haar leven gewijd aan het verzorgen van de kinderen die verweesd achter bleven. Ze nam ze in huis en zorgde voor ze. Ook strekte zij zich uit naar de armen in de valleien. Wat klein begon is uitgegroeid tot Gods Golden Acre. De wetenschap dat we op dit moment op die plek zijn is bijzonder.

De man van Heather, Patrick Reynolds, is kunstenaar. Hij maakt prachtige beelden van brons. De dieren die wij in het Krugerpark zagen zien we levensecht terug in zijn werk. Ontzettend mooi. Patrick maakt de beelden van was, waarna een mal gemaakt wordt waarin brons gegoten wordt. Elke cent die er verdiend wordt met zijn kunst komt ten goede aan GGA.
Wij hebben zijn werken voor een internationale competitie in Engeland 2016 gezien. Het is een competitie voor kunstenaars ,wereldwijd, met het thema ‘wild life’. Patricks kunst is te bekijken op zijn site: Patrickreynoldsart.com

1 Comment

  1. Dag lief gezin, wat bijzonder om jullie leventje een beetje te volgen. Wow, wat een andere wereld leven jullie in… heel wat anders dan ons dagelijkse ritme. liefs, Rebekka

Comments are closed.