Afscheid

Deze blog had voor de andere moeten staan. De laatste week, na de verhuizing van de inboedel, zaten wij in een stacaravan in eigen dorp. De dagen voor vertrek waren ‘rustig’. Wel volgepland, maar niet meer zo druk omdat de grote regeldingen achter de rug waren. Vrienden, familie, buren kwamen ons opzoeken om gedag te zeggen. Erg gezellig was dat in de caravan.

Ook moest er op school afscheid genomen worden. Tassen vol Snickers , Mars en Kitkat gingen er mee achterop de fiets naar het VO. Later volgden Peter en ik met de werkauto om de jongens op te halen en hun boeken in te leveren. We brachten de auto en fietsen naar de opslag en reden daarna in de geleende auto, een Mercedes (We gaan er naar mate onze spullen verdwijnen op vooruit) door naar de basisschool waar we Levin op zouden halen. Eerst haalden we de taart op die we besteld hadden bij Sella. Levin verwachtte slagroomtaart te trakteren, dus groot was de verrassing toen hij de mooie taart zag. Compliment voor Sella, want de taart was precies zoals we wilden. Wij, lastige klanten, wilden geen taart met een bolletje er op, geen taart die plat was…,maar een bolle ronde taart. Een globe. Hiervoor was geen taartvorm, dus heeft Sella het zelf zo moeten maken. De taart was niet alleen mooi, maar ook erg lekker! Een aanrader dus; “jouw speciale taart” van Sella Bakker.

Woensdag 7 oktober zijn we uitgeschreven. En nu wonen wij nergens meer. Apart he? Heerlijk wat een vrijheid.

5 Comments

  1. Het gekke is, het voelde helemaal niet als afscheid nemen. We zullen jullie eventjes moeten missen, maar in gedachten reizen wij gewoon met jullie mee. En over 10 maanden helpen we gewoon weer de meubeltjes op zijn plek te zetten, waar dat ook moge zijn!

    Ps.. had een rare droom. Jij stond Smorgens op het schoolplein en ik was zo verbaasd je te zien, maar jij reageerde heel rustig ” Frank kon geen invaller vinden dus heeft hij me voor 2 dagen in laten vliegen” … whaa denk niet echt dat dat zal gebeuren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *