Mijlpaal

Posted from Vaassen, Gelderland, Netherlands.

Geen vuurwerk of lint dat werd doorgeknipt. Geen fles wijn die tegen de romp van een boot kapot werd gegooid. Helemaal geen spektakel eigenlijk. Het ging heel geruisloos…, digitaal, via een link in de mailbox. Een paar muisklikken en dat was het.  Vervolgens bracht ik mijn lege theekopje weer naar het aanrecht en had ik nog een vaat op te ruimen.

Tien minuten voordat ik bij school moest staan om Levin op te halen liep ik nog gauw even de HEMA in voor een champagne fles Sparkling Fruitdrink, of te wel appelsap met bubbels. Het geluidloze moment van deze dag verdient toch zeker een beetje aandacht. Een toast met elkaar, een mijlpaal is bereikt. Vandaag 20 mei 2015 is de dag. De dag waarop onze droom, na jaren van praten, maanden van speuren, puzzelen, overwegen en beslissen, echt gemaakt is. Onze namen staan met geboortedata e.a geschreven op reisdocumenten, op vluchten naar vijf continenten. We hebben geboekt!

Proost!
Proost!

Het duurt nog even, maar we kunnen gaan aftellen. Eh…nog 141 nachtjes.

1 Comment

Comments are closed.