Ballonnenfestival in de avond

Posted from Mueang Chiang Rai, Chiang Rai, Thailand.

Geschreven door Jefta

Ik heb een hartstikke leuke verjaardag gehad. Het was een lekkere warme dag met taart kadootjes en zelfs visite. In de avond zijn we samen met het gezin van Chris en Esther naar het Singha park gereden. We zaten nogal lang in de file omdat zowat de hele bevolking de ballonnen wilden zien. Maar dat was de moeite waard want na een uurtje kwamen we in een land vol lichtjes en grote luchtballonnen. We zijn wat gaan rondlopen langs de kraampjes voor wat eten. We konden kiezen uit allerlei verschillende Thaise specialiteiten als een compleet varken aan een spies of een stuk schaap, maar wij kozen voor een hotdog met ijs.
In Nederland mag je absoluut niet dicht bij de luchtballonnen komen. Er staan dan hekken langs de kant, maar hier werden de hekken gewoon weggehaald en mochten we naast de luchtballon staan. De luchtballonnen hadden verschillende vormen en figuren. Dit festival duurt van 10 februari tot 14 februari. De 14e is het Valentijnsdag en dus waren er ook veel bloemen, Poorten en hartjes van bloemen en lichtjes.

7 Comments

 1. Wat mooi allemaal. Die tunnel met licht…! (Hé, waar doet me dat aan denken?)

  Dat schaap kon zich gelukkig nog net met z’n tanden vasthouden!

  1. Aan Wendy,
   Die tunnel doet je denk ik aan vroeger denken wanneer we met jullie naar Berg en Bosch gingen, Lumido, daar was ook zo’n tunnel en vooral heel veel wits aan doen dat lichte enorm op, het had iets magisch.

  2. Aan Wendy,
   Die tunnel doet je denk aan vroeger denken wanneer we met jullie naar Berg en Bosch gingen, Lumido, daar was ook zo’n tunnel en vooral heel veel wits aan doen dat lichte enorm op, het had iets magisch.

   Leuk beschreven Jefta,
   Een verjaardag om nooit meer te vergeten!!!

 2. Je hebt zeker een geweldig leuke verjaardag gehad. Wie maakt zoiets nu mee als hij jarig is. Leuk beschreven ook en mooie foto’s. Hoop nog eens een stukje van jou hand te kunnen lezen. Doe de hartelijke groeten aan allemaal. Liefs van ons uit Apeldoorn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *